Tractaments Wellness

title

Pac Relax Spa

Pac Relax Spa

25€ / 60 min.

Aquest Pac inclou un massatge relaxant local amb olis essencials de 30 minuts, accés durant 30 minuts a la zona de swimspa amb cromoteràpia i jets de pressió, juntament amb un te o suc de taronja.

Pac Relax Complet

Pac Relax Complet

35€ / 90 min.

Aquest Pac inclou un massatge relaxant complet amb olis essencials de 60 minuts, accés durant 30 minuts a la zona de swimspa amb cromoteràpia i jets de pressió, juntament amb un te o suc de taronja.

Pac Aqua Spa

Pac Aqua Spa

10€ / 30 min.

El bany en piscina hidromassatge proporciona una agradable sensació de benestar corporal i mental a més, d’exercir un efecte relaxant gràcies a la pressió d’aire i aigua a tota la regió de l’esquena i les cames.

Aquest Pac inclou l’accés lliure al swimspa durant 30 minuts, amb la possibilitat d’utilitzar la zona d’hidromassatge i la cromoteràpia.

Pac Aqua Complet

Pac Aqua Complet

40€ / 60 min.

Aquest Pac inclou l’accés al swimspa durant 30 minuts, amb la possibilitat d’utilitzar la zona d’hidromassatge i la cromoteràpia, juntament amb 30 minuts de tractament relaxant a través de la tècnica watsu.

Tractament Reductor

Tractament Reductor

60€ / 1h 40 min.

La cel·lulitis és un problema localitzat en el teixit adipós. L’adipòcit és el centre del procés de formació de la cel·lulitis. Un desequilibri entre els processos d’acumulació i eliminació de grasses constitueix un dels factors decisius en l’aparició d’aquest problema estètic.

Tractament Cleopatra

Tractament Reina Cleòpatra

60€ / 1h 40 min.

Aquest tractament et farà sentir com a una reina. Et submergirà en una experiència de plaer amb embolcalls i sals del Mar Mort, que t’ajudaran a mantenir-te jove i atractiva gràcies a l’efecte anti-aging dels olis essencials, d’encens i mirra.

Aire Sa

Ritual Aire Sa

45€ / 1h 20 min.

Un efectiu tractament desintoxicant i depuratiu per tal de pal·liar els efectes del fum del tabac sobre la pell, el cos i la ment.

A través de l’aromateràpia aconseguim la hidratació, oxigenació i desintoxicació de la pell. Aconseguim calmar i relaxar la ment separant, amb l’estimulació de certs punts d’acupuntura, la relació tabac-endorfines.

Ritual de l'orquídia

Ritual de l'Orquídia

70€ / 1h 50 min.

Un rostre radiant, una pell perfecta i una relaxació profunda són els tres aspectes bàsics que s’aconsegueixen amb aquest tractament. A la vegada que potenciem, a través de les nostres fragàncies més exquisides, la sensualitat i la feminitat de la dona.

Sublim Eternal Youth

Ritual Sublim Eternal Youth

90€ / 2h 30 min.

Aquest ritual ajudarà restablir l’harmonia i aconseguir d’aquesta manera recuperar i allargar la nostra joventut, millorant la nostra salut i aconseguint una sensació de plenitud i felicitat.

Un autèntic tractament holístic per tal de rejovenir la pell del rostre i del cos i, aconseguir una harmonia a nivell mental a través dels olis essencials, la relaxació i el mantra Buda Amitayus.

Ritual Cèsar

Ritual del Cèsar

75€ / 2h.

A través de les pedres precioses com el Quars Rosa i el Lapislàzuli, els olis essencials, el ritual de la moxa o els olis corporals aplicats en el massatge facial i corporal, s’aconsegueix que l’home es senti com un autèntic Cèsar.

Pac Duo Spa

Pac Duo Spa

60€ / 45 min.

Aquest Pac inclou l’accés lliure al swimspa per a dues persones durant 45 minuts, amb la possibilitat d’utilitzar la zona d’hidromassatge i la cromoteràpia, juntament amb un assortit de fruites i una copa de cava.

Pac Duo Complet

Pac Duo Complet

120€ / 1h 15 min.

Aquest Pac inclou l’accés al swimspa per a dues persones durant 45 minuts, amb la possibilitat d’utilitzar la zona d’hidromassatge i la cromoteràpia, juntament amb un assortit de fruites i una copa de cava. Seguit d’un massatge relaxant complet amb olis essencials de 45 minuts.