Tractaments Wellness

title

Pac Relax Spa

Pac Relax Spa

30€ / 60 min.

Aquest Pac inclou un massatge relaxant local amb olis essencials de 30 minuts, accés durant 30 minuts a la zona de swimspa amb cromoteràpia i jets de pressió.

Pac Relax Complet

Relax Complet

48€/ 90 min.

Aquest Pac inclou un massatge relaxant complet amb olis essencials de 60 minuts, accés durant 30 minuts a la zona de swimspa amb cromoteràpia i jets de pressió.

Pac Aqua Spa

Aqua Spa

15€ / 40 min.

El bany en piscina hidromassatge proporciona una agradable sensació de benestar corporal i mental a més, d’exercir un efecte relaxant gràcies a la pressió d’aire i aigua a tota la regió de l’esquena i les cames.

Aquest Pac inclou l’accés lliure al swimspa durant 30 minuts, amb la possibilitat d’utilitzar la zona d’hidromassatge i la cromoteràpia.

Tractament Reductor

Tractament Reductor

45€ / 50 min.

Tractament localitzat de zones adiposes a tavés del massatge manual, la radiofreqüència i la tecnologia d’Slim Sonic, amb ultrasons de baixa frqüència.

Estimula l’alliberació de les grasses acumulades en forma de triglicèrids en els adipòcids.

Tractament Cleopatra

Tractament Cleòpatra

70€ / 1h 40 min.

Aquest tractament et farà sentir com a una reina. Et submergirà en una experiència de plaer amb embolcalls i sals del Mar Mort, que t’ajudaran a mantenir-te jove i atractiva gràcies a l’efecte anti-aging dels olis essencials, d’encens i mirra.

Aire Sa

Ritual Aire Sa

50€ / 1h 20 min.

Un efectiu tractament desintoxicant i depuratiu per tal de pal·liar els efectes del fum del tabac sobre la pell, el cos i la ment.

A través de l’aromateràpia aconseguim la hidratació, oxigenació i desintoxicació de la pell. Aconseguim calmar i relaxar la ment separant, amb l’estimulació de certs punts d’acupuntura, la relació tabac-endorfines.