Tractaments de Rehabilitació

title

Futures Mamis

Sessió fisioteràpia

38€ / 60 min.
20€ / 30 min.

La fisioteràpia és el conjunt de mètodes, actuacions i tècniques que curen, recuperen i adapten a les persones afectades per disfuncions que alteren el seu correcte estat de salut.

Treballem principalment en problemes i contractures musculars, patologies inflamatòries i degeneratives, dolor agut i crònic i, treball tant preoperatori com postoperatori.

Rehabilitació Hidroteràpia

Rehabilitació aquàtica

36€ / 50 min.

La rehabilitació Aquàtica ens proporciona un medi de treball diferent i efectiu per dur a terme la rehabilitació funcional de gairebé totes les patologies que tracta la Fisioteràpia, seguint un tractament individualitzat i adequat a les necessitats de cada usuari.

Futures Mamis

Futures Mamis

38€ / 50 min.

La gestació és sens dubte l’exclamació de la sexualitat femenina i, hauria de ser una etapa on la dona es trobés i sentís en un dels seus millors moments vitals.

Amb la Fisioteràpia per a futures mamis es pretén trobar l’equilibri corporal per a un bon embaràs, i evitar que la dona experimenti molèsties o es vegi privada del fet de gaudir d’aquesta primera fase maternal.

Oxigenació

Drenatge limfàtic.

36€ / 45 min.

Massatge manual suau a través de moviments rítmics que actua directament sobre el sisstema limfàtic. Ajuda a reduir els símptomes de cames cansades i inflades, millora els trastorns circulatoris i la retenció de líquids

Tractament contra el dolor

ATM

36€ / 45 min.

Valoració i tractament de l’articulació temporo-mandibular. Tractament del burxisme, clics articulars, cefalees i limitacions en l’obertura de la boca.

Reflexiologia Podal

Reflexologia podal

36€ / 45 min.

És una teràpia que ens pot ajudar a prevenir i a tractar diferents símptomes i dolències tant a nivell físic com mental.

Alguns dels seus beneficis són:Disminueix l’estrès, Activa la circulació sanguínia, Elimina tensions musculars, Millora la qualitat del son, Activa el sistema immunològic i Afavoreix la depuració i eliminació de toxines

Tractament contra el dolor

Auriculoterapia

36€ / 45 min.

Es tracta d’una tècnica derivada de l’acupuntura que consisteix en l’estimulació del pavelló extern de l’orella amb la finalitat de dianosticar i tractar diferents problemes de salut que poguem tenir en altres parts del cos.