Tractaments de Rehabilitació

title

Rehabilitació Hidroteràpia

Rehabilitació aquàtica

30€ / 50 min.

La rehabilitació Aquàtica ens proporciona un medi de treball diferent i efectiu per dur a terme la rehabilitació funcional de gairebé totes les patologies que tracta la Fisioteràpia, seguint un tractament individualitzat i adequat a les necessitats de cada usuari.

Futures Mamis

Futures Mamis

30€ / 50 min.

La gestació és sens dubte l’exclamació de la sexualitat femenina i, hauria de ser una etapa on la dona es trobés i sentís en un dels seus millors moments vitals.

Amb la Fisioteràpia per a futures mamis es pretén trobar l’equilibri corporal per a un bon embaràs, i evitar que la dona experimenti molèsties o es vegi privada del fet de gaudir d’aquesta primera fase maternal.

Oxigenació

Oxigenació Descontract.

38€ / 50 min.

El ritme de vida actual marcat per les preocupacions, l’excés de treball i l’estrès ens porta a patir contractures i tensions musculars.

Aquest tractament focalitzat a la relaxació i l’alleujament immediats de contractures causades per sobreesforços musculars. Oxigena, calma i relaxa evitant que el múscul es torni a sobrecarregar.

Tractament contra el dolor

Tractament Contra el Dolor

38€ / 50 min.

Un autèntic tractament terapèutic contra el dolor. Es treballa intensament per tal de pal·liar el dolor articular i d’aquesta manera proporcionar un benestar màxim calmant i relaxant les zones més problemàtiques del nostre cos.

Tractament Cames cansades

Tractament Cames Cansades

30€ / 50 min.

Tot el que les teves cames necessiten: descongestionar-les, calmar-les i refrescar-les. Amb aquest efectiu tractament el qual activa la circulació de retorn i el sistema limfàtic aconseguiràs unes cames lleugeres i confortables.

Reflexiologia Podal

Reflexologia podal

25€ / 45 min.

És una teràpia que ens pot ajudar a prevenir i a tractar diferents símptomes i dolències tant a nivell físic com mental.

Alguns dels seus beneficis són:Disminueix l’estrès, Activa la circulació sanguínia, Elimina tensions musculars, Millora la qualitat del son, Activa el sistema immunològic i Afavoreix la depuració i eliminació de toxines

Tractaments de rehabilitació

Tractaments de rehabilitació

30€ / 50 min.

La Fisioteràpia es considera com el conjunt de mètodes i tècniques utilitzades pel terapeuta per tal de prevenir, guarir, recuperar i adaptar totes aquelles persones, les estructures o funcions de les quals s’han vist afectades per alguna lesió. Tipus de tractament: Preventiu, Curatiu, de Manteniment i Pre i post quirúrgic