Tractaments d'Esport

title

Descarga Muscular

Descàrrega Muscular

30€ / 50 min.

Dins dels tractaments de Fisioteràpia de l’aparell musculo-esquelètic, hi trobem el massatge de descàrrega muscular esportiu, destinat a aquelles persones que realitzin esport freqüentment, ja sigui amb objectius competitius o no.

Natació Terapèutica

Natació Terapèutica

30€ / 50 min.

La natació terapèutica, entesa des d’una perspectiva global, és un programa de salut rehabilitador, que utilitza les activitats aquàtiques amb la finalitat de realitzar un treball purament correccional/preventiu, aprofitant les propietats físiques que ens ofereix el medi aquàtic.

Natació Tècnica

Tècnica de Natació

30€ / 50 min.

Aquestes sessions estan destinades a l’aprenentatge de la natació i a la correcció de la tècnica de natació per a totes les edats i nivells a través del nado contracorrent.Avaluació del nivell de natació de cada usuari i detecció dels principals errors.

Un cop avaluat l’usuari, es crearà un programa d’entrenament personalitzat i destinat a la millora de la tècnica, evitant així l’evolució o l’aparició de dolències durant el nado.

Readaptacio

Readaptació a l'esport

30€ / 50 min.

La readaptació és la fase en la qual ens centrarem, després de la recuperació de la lesió, en aconseguir que l’esportista pugui iniciar la seva pràctica esportiva en les millors condicions físiques, el més semblant a les que presentava abans de la lesió.