Tractaments d'Esport

title

Natació Terapèutica

Pressoteràpia

15€

Normatec 3 és la següent evolució de la icònica sèrie Normatec, utilitza la comprensió dinàmica d'aire per potenciar el teu benestar, recuperar-te més ràpid, millorar el teu entrenament i augmentar el teu rendiment. La tecnologia de Normatec ajuda a incrementar la circulació, recuperar els músculs i reduir la inflamació, i és des de fa molt de temps l'elecció d'esportistes d'elit de tot el món.

Descarga Muscular

Descàrrega Muscular

38€ / 50 min.

Dins dels tractaments de Fisioteràpia de l’aparell musculo-esquelètic, hi trobem el massatge de descàrrega muscular esportiu, destinat a aquelles persones que realitzin esport freqüentment, ja sigui amb objectius competitius o no.

Natació Terapèutica

Natació Terapèutica

36€ / 50 min.

La natació terapèutica, entesa des d’una perspectiva global, és un programa de salut rehabilitador, que utilitza les activitats aquàtiques amb la finalitat de realitzar un treball purament correccional/preventiu, aprofitant les propietats físiques que ens ofereix el medi aquàtic.

Natació Tècnica

Tècnica de Natació

36€ / 50 min.

Aquestes sessions estan destinades a l’aprenentatge de la natació i a la correcció de la tècnica de natació per a totes les edats i nivells a través del nado contracorrent.Avaluació del nivell de natació de cada usuari i detecció dels principals errors.

Un cop avaluat l’usuari, es crearà un programa d’entrenament personalitzat i destinat a la millora de la tècnica, evitant així l’evolució o l’aparició de dolències durant el nado.

Readaptacio

Readaptació a l'esport

38€ / 50 min.

La readaptació és la fase en la qual ens centrarem, després de la recuperació de la lesió, en aconseguir que l’esportista pugui iniciar la seva pràctica esportiva en les millors condicions físiques, el més semblant a les que presentava abans de la lesió.

Natació Tècnica

Estimulació aquàtica

20€ / 30 min.

Activitat dirigida a nadons entre 3 mesos i 3 anys acompanyats d’un adult. En aquestes sessions treballem la psicomotricitat del nadó, l’estimulació sensorial i la intel·ligència emocional, a més de la iniciació a les habilitats aquàtiques del nadó.