Alqvimia

Alqvimia va néixer amb la premissa de crear una cosmètica 100% natural des del màxim respecte per la natura i per l'ésser humà. Per això avui, 30 anys després, la seva seu segueix estant a Can Duran, als peus dels Pirineus, en la mateixa masia en la qual Idili Lizcano, fundador d’alqvimia, es va iniciar com a Mestre Perfumista.

Actualment existeix tot un Món Alqvimia que respon a diferents inquietuds que donen sentit a la seva existència, el respecte absolut per la feminitat, l'amor per la feina ben feta, l'aposta per una economia humanitzada, l'ús de matèries primeres ecològiques 100% naturals, la cerca de l'excel·lència i de la màxima qualitat i la constant innovació, que ens permeten seguir sent líders en Alta Cosmètica 100% Natural.

title

Crema Hidratant de dia anti-edat

Els Olis Vegetals d'Ametlles, Avellanes, Germen de Blat, Rosa Mosqueta i Hipèric posseeixen propietats hidratants, reafirmants, regeneradores i antioxidants que la fan molt indicada per al tractament efectiu i preventiu dels signes de l'edat o per a aquelles pells que s'han vist envellides per diferents factors com la contaminació, l'exposició solar, el stress...

Completant l'aportació d'hidratació en la fórmula destaquen les aigües florals de Rosa Búlgara, Flor del taronger i Romaní amb una acció tònica i regeneradora a nivell cutani.

Crema de dia despigmentant

L'Oli d'Ametlles i Avellanes són una font natural d'àcids grassos que resulten imprescindibles per a la regeneració cutània i la formació de la membrana cel·lular. Els Olis de Hipèric, Rosa Mosqueta i Germen de Blat actuen afavorint la síntesi de col·làgen i elastina exercint una acció antioxidant i preventiva de l'envelliment prematur. Les aigües florals de Roaní, Roses i Flor del taronger contribueixen amb una acció tònica i regeneradora.

La sinergia d'Olis Essencials a força de Llimona, Taronja, Petitgrain, Mandarina, Aranja, Bergamota i Gerani afavoreix l'efecte despigmentant i l'aportació de lluminositat natural per a un cutis resplandecient.

title

Meditation Collection: Inner Peace

Oli Reina d'Egipte

Oli corporal amb propietats relaxants i desestressants.Les propietats relaxants, equilibrants i antidepressives de l’aranja, el marduix i el petit grain fan que aquest oli corporal sigui el millor aliat per combatre l’estrès.

Gel anti-stress

Gel de Bany Antiestrès amb propietats relaxants i desestressants, que prepara la pell per al tractament amb l’Oli Corporal Antiestrès.

Loció corporal Reina d'Egipte

Emulsió corporal relaxant que proporciona equilibri i seguretat. Transmet una sensació immediata de benestar i harmonia interior. Conté un poderós còctel d'ingredients nutritius i regeneradors que deixen la pell llisa i suau. De textura vellutada, permet una fàcil extensió i una ràpida penetració.

Meditation Collection: Magnetism

Oli Reina d'Egipte

Inspirat en les uncions de bellesa de les antigues reines d’Egipte, aquest oli exòtic, a base d’oleoresines de mirra i encens, embelleix, manté la pell jove i radiant i aporta una sensació intensa de feminitat i encant. A més, el seu deliciós perfum, gràcies a les lleis de l’aromateràpia, aporta sensació de seguretat, augmenta l’autoestima i la transporta més enllà dels seus sentits.

Gel Reina d'Egipte

Gel de bany i de dutxa que complementa el tractament Reina d’Egipte, hidrata i prepara la pell.

Loció corporal Reina d'Egipte

Aquesta untuosa i sublim emulsió, elaborada amb oleoresines d’encens i mirra, s’inspira en les uncions de bellesa de les antigues reines d’Egipte. L'encens era per als egipcis el símbol de la puresa absoluta i la mirra representava el símbol de la immortalitat i de la joventut eterna. A més, el seu deliciós perfum, gràcies a les lleis de l’aromateràpia, acompanya la dona, li dóna seguretat i li augmenta l’autoestima.

title

Natural Fitness Body Oil

Oli corporal que treballa sobre el teixit muscular, escalfant-lo abans de l’exercici i relaxant-lo després. Evita el cruiximent i les estrebades.

Fet amb ingredients d'alta qualitat: Prunus amigdalus dulcis (sweet almond) oil, Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, Pinus sylvestris leaf oil, Anthemis mixta (chamomille) flower oil, Pelargonium graveolens (geranium) leaf oil, Thymus vulgaris (thyme) oil.

Oli Corporal Comfort Legs

Oli per a cames cansades, que afavoreix la circulació sanguínia de retorn. Descongestiona, calma i refresca.

title

Perfect Hands

Tractament rejovenidor de mans amb efecte despigmentant, regenerador i altament nutritiu.

Hidrata i regenera

Fórmula innovadora, exclusiva i única en el mercat a base d'olis essencials i extractes vegetals 100% naturals que evita la degeneració cel lular, aportant una extremada hidratació i suavitat a la nostra pell. PERFECT HANDS és un important regenerador i rejovenidor cel·lular, que conté a més un potent efecte despigmentant.